IMAMO IDEJA NA TONE ZA VAŠE POSLOVNE POKLONE!

VI BIRATE KAKO SE PROMOVIRATE. MI POKLANJAMO ŠTAMPU.

ZATRAŽI GRATIS ŠTAMPU

GRATIS ŠTAMPA

Pripremite novogodišne poklone na vrijeme ili obezbijedite dovoljne zalihe promotivnih artikala u periodu od 10.10. do 31.10. i ostvarite GRATIS štampu. Specijalna ponuda se odnosi na sve proizvode koji se nalaze u kategoriji Promo materijal, a uključuje promotivni materijal i poslovne poklone.

SVE NA JEDNOM MJESTU

Promotivni materijali su neophodni za organizaciju konferencija i sportskih događaja, doček novih uposlenika, ali i neizostavni dio prazničnog dijela godine. Olakšavamo Vaš posao! U našoj ponudi možete pronaći sve na jednom mjestu, a uz to i ostvariti značajne uštede. Kupovinom promotivnog materijala imate priliku da na originalan način promovišete svoj brend, budete u prednosti nad konkurencijom i ostvarite novčane uštede.


ZATRAŽI GRATIS ŠTAMPU

Popunite formular i zatražite GRATIS štampu na naručene promotivne artikle

✔ Kvalitetni promo materijali
✔ Vrhunska štampa
✔ Besplatna isporuka na adresu
✔ GRATIS štampa

Popunite formu u nastavku kako bismo stupili u kontakt

Šta naši klijenti kažu o nama? 

“Organizacija događaja ne može proći bez pripreme vrhunskih promotivnih materijala koji će obradovati sve prisutne. Kada biramo dobavljača za navedene artikle, važno nam je da dobijemo kvalitetan proizvod, ali i da sve dogovoreno bude i ispoštovano. Upravo zbog toga biramo kompaniju R&S d.o.o. Sarajevo za mnoge aktivnosti koje realizujemo. Preporučili bismo saradnju s kompanijom i drugim kompanijama.”

Anisa Cengic Basovic 
(PR and Communications Specialist), 
Authority Partners

Besplatan kontakt telefon: 0800 2 02 28

Pozovite besplatan kontakt broj za detaljnije informacije: 0800 2 02 28


Naša bogata ponuda nekoliko hiljada vrhunskih promo materijala i korporativnih poklona koji će bez sumnje oduševiti Vaše poslovne saradnike

Veliki izbor

Kvalitetan print

Besplatna dostava

GRATIS Štampa

Akcija važi od 10.10. do 31.10. 2022.  

PROMO OLOVKE

ROKOVNICI, MAPE, KALENDARI i VREĆICE

PROMO OFFICE

PROMO ELEKTRONICS

TEKSTIL

PROMO KIŠOBRANI

PROMO KUĆNI ARTIKLI

PROMO PUTNI ARTIKLI

LJEPOTA, SPORT I ZABAVA

POKLONI I GALANTERIJA

Odaberite promotivne materijale iz naše ponude i zatražite GRATIS štampu na sve promotivne artikle naručene u periodu od 10.10. do 31.10.

“Naši polaznici su dio naše velike Helen Doron porodice. Najviše volimo kada ih obradujemo kvalitetnim i lijepim proizvodima. Odabir saradnika koji će nam pomoći u tome je ključan za njihovo zadovoljstvo. S kompanijom R&S d.o.o. Sarajevo uspješno sarađujemo već dugi niz godina i veoma smo zadovoljni saradnjom. Proizvodi koje su nam isporučivali su kvalitetni, savremeni i popularni među malom rajom. Radujemo se nastavku saradnje i u budućnosti.”

Nina Višković
 (National Franchisor for B&H),
Helen Doron

“Našim klijentima i uposlenicima želimo obezbijediti samo najbolje promotivne artikle. Bez obzira da li smo zaduženi za organizaciju događaja, promociju novih brendova ili pripremamo poklone za naše uposlenike i klijente, znamo da će R&S odgovoriti našim zahtjevima. Osim raznovrsnom ponudom i kvalitetnim proizvodima, jako nam je važno da imamo pouzdanog partnera na koga se možemo osloniti.”

Rino Babić
Account Manager,
Communis

Pozovite besplatan kontakt broj za detaljnije informacije: 0800 2 02 28